PIIGS 2015 Col.laterals

Obra inaugural:  Mi relación con la comida d’Angélica Liddell

Després de l’acte inaugural, vàrem obrir el festival amb la representació de l’obra “Mi relación con la comida” d’Angelica Liddell i a càrrec de la companyia Almaradas.

Actrius: Sonia Espinosa i Adeline Flaun

Direcció escènica: Pau de Nut

Ajudant de direcció: Quique Culebras

Disseny d’il·luminació: Javier Servet

Producció: Jaume Muñoz

Precisament per la reflexió sobre les complexes relacions entre el poder i la independència de l’artista, la inèrcia del mercat teatral i l’honestedat del creador, el text de Angélica Liddell ens va semblar perfecte per introduir, artística i conceptualment, la trobada que vam organitzar entre els autors PIIGS i alguns del nostres creadors locals. En aquest cas van comptar amb la presència de Josep M. Riera actor i director teatral, fundador de la companyia La Quadra Màgica, d’Aleix Fauró, director, autor i actor, membre de La Virgueria i d’Ivan Morales, actor, director i guionista.

PIIGS Jove

Com ja vam fer l’any passat, per aquesta edició també vàrem voler implicar als joves. Per això, del 29 de juny al 3 de juliol, els joves participants al Casal d’Arts Escèniques organitzat per la La Jarra Azul en el Espai Jove Garcilaso, sota la direcció i coordinació de Marta Aran i Antonio Morcillo, ens van presentar un espectacle a partir de fragments d’escenes dels textos escrits pels autors del festival i de les seves pròpies reflexions sobre els temes que es tractaven.

Activitat que va comptar amb el suport de AjuntamentBCN