PIIGS2015

 

El dijous 23 de Juliol vam inaugurar la II edició del festival, amb la presència dels quatre autors seleccionats aquest any, l’equip artístic de les companyies convidades a fer les lectures dramatitzades, així com gent del món de la cultura i dels moviments socials de Barcelona, amics i col·legues, moltes persones i de molts àmbits interessades en participar en aquest esdeveniment on es barreja el teatre i la reflexió politicosocial.

En aquesta ocasió, disposàvem de la sala principal de la Nau Ivanow, l’espai Andy Warhol, on els autors van llegir un extracte de la seva obra en el seu idioma original i van compartir amb el púbic les seves intencions i raons per escriure la seves peces. Aquesta va ser la primera trobada entre el públic i els autors, que es va anant repetint els següents dos dies amb la mateixa franquesa i mútua curiositat. Vam gaudir de quatre lectures dramatitzades de quatre obres originals de quatre autors europeus, xerrades amb els equips artístics, els autors i el públic assistent, una estrena teatral, una trobada amb col·lectius teatrals i la publicació de la nova edició del llibre PIIGS dramatúrgia sobre la crisi.

El festival es va celebrar els dies 23, 24 i 25 de juliol a la La nau Ivanow de Barcelona.

El Festival PIIGS és un projecte creat i organitzat per perpetuummobile.

Amb el suport de:

 

logo_grec1 Nau-Ivanow
AjuntamentBCN Gene_cultura_h2

També hem comptat amb la col·laboració d’associacions culturals, traductors, correctors, fotògrafs, dissenyadors, actors i directors,… que d’una manera entusiasta i generosa s’han volgut involucrar en el projecte des del primer moment.
I continuem treballant per anar sumant esforços i iniciatives que ens ajudin a fer-lo créixer.
 


Lectures

Collaterals

Collaterals